Bokhøsten 2013 er i gang.

 

bilde-4Forrige uke startet vi høstens bokseminar sammen med forlaget vårt Vigmostad & Bjørke. Den første byen som sto for tur var Tønsberg. Her var det mange interesserte mennesker.

Denne uken har vi besøkt Trondheim, Bergen og Stavanger. I Trondheim gjennomførte vi bokseminar med bokforhandlere fra hele Trondheimsregionen.

Dagen etter dro vi fra vakre Trondheim og videre til byen bak de syv fjell, Bergen. I Bergen fikk vi bo på Grand Terminus, et historisk hotell midt i Bergen. Her møtte vi også mange dyktige og engasjerte bokforhandlere og andre interesserte.

bildebilde-1På onsdag fløy vi 20 minutter til Stavanger by. Her hadde vi litt tid, så vi fikk en rask kikk på Norsk oljemuseum før vi gjennomførte bokseminaret på Gaffel og karaffel. Etter noen hektiske dager var det godt endelig å komme hjem. Neste uke skal vi gjennomføre bokseminar i Kristiansand og Oslo.

Vi gleder oss!