Bokhøsten 2013 er i gang

bilde 3Denne uken har Thomas vært på besøk på Kilden teater- og konserthus i Kristiansand. Et fantastisk nytt bygg plassert rett ved bryggekanten. Det er tydelig at Kristiansand med dette nok en gang har satt seg på norgeskartet når det gjelder kultur.

Bokseminaret i Kristiansand var utrolig vellykket, det kom ca 100 bokforhandlere fra hele Sørlandet og de deltok aktivt og var meget engasjerte. Vi ser ikke bort ifra at vi kommer til å gjennomføre noen arrangementer på Sørlandet denne høsten. Første er faktisk på Det nye biblioteket i Risør den 14. oktober klokken 18:00 i regi av Libris Lindstøl .

Etter en flott kveld i Kristiansand reiste Thomas tilbake til Oslo hvor det siste bokseminaret ble gjennomført på Ballroom. Her deltok også nærmere 100 bokforhandlere.

Med bokseminarene unnagjort har vi nå begynt å se mot foredragene som kommer i løpet av høsten og det ser ut til å bli en travel høst og vinter. Vi gleder oss til å møte nye og spennende mennesker i hele Norge. Denne bilde 1høsten skal vi holde foredrag så langt sør man kommer og deretter så langt nord man kommer.

Vi går en spennende høst i møte!