3 plass i European military press association 2013

Skjermbilde 2013-10-11 kl. 12.56.13Det var utrolig hyggelig å høre at Marthe Boye Haakonsen fikk tredje plass i kategorien best article av European military press Association (EMPA), for artikkelen «The struggle». Artikkelen ble publisert på norsk i Forsvarets forum i april 2013.

Denne artikkelen handlet om hvordan vi opplevde tiden etter 2010 sammen. Hvordan vi klarte oss gjennom de kampene vi måtte kjempe.

Dette er en konkurranse for alle militære tidskrift i Europa, så dette er veldig flott gjort. Les gjerne artikkelen på norsk i vårt medie bibliotek eller på engelsk, slik den ble fremstilt for dommerene av konkurransen. Dette viser at det er en tydelig interesse for nettopp det vi jobber med også utenfor Norges grenser.

Vi gratulerer marthe med artikkelen.