Bokbloggere har oppdaget boken

Den siste tiden har nyheten om boken «Også vi, når det blir krevet» funnet veien til bokbloggere rundt omkring i Norge. Det er tydelig at det er noe ved tematikken som engasjerer menneskene rundt oss. Vi takker for engasjementet bokbloggere viser for boken.

Birgitte Langes bokblogg, Birgittesbok.com har lagt ut en anmeldelse av boken vår, du kan selv lese den på Birgitte sine sider, vi har lagt ved et lite utdrag her:

«Kjæresteparet, som senere giftet seg, skriver svært godt. Nøkternt, stilsikkert og presist. Om stress, traumer, om bruk av viljen. Dette er en bok med relevans for alle som utsettes for sjokk, katastrofer av alle slag.»  (Lange 2013)

Anita Ness har også en egen bokblogg som heter Artemisias verden,  hvor hun har gitt en anmeldelse av boken vår.

«Jeg tenker at dette er en viktig bok, en viktig historie. Både om å være soldat i utenlandstjeneste og å være pårørende. Vi hører lite om det.  Det er også trist å lese hvordan systemet rundt svikter i slike historier, men gledelig å lese hvor mange enkeltmennesker som gjør en kjempeinnsats og mer enn man kan forvente, som Thomas sier det.» (Ness 2013)

Bokelskere.no har gitt terningkast fem til boken vår. Det var veldig hyggelig og vi setter pris på det.

Skjermbilde 2013-10-19 kl. 02.49.45