Golf og Forsvaret

1Hva har golf med Forsvaret å gjøre?

Hvordan kan golf være med å bygge mennesker som har vært skadet tilbake til handlekraftige, deltagende mennesker? Dette og mange andre ting har jeg forsøkt å svare på i profilen til Norsk golf i deres desember utgave. Etter å ha gått igjennom et stort traume og blitt tvunget til å redefinere hvem jeg er som person, fant jeg golf som en glede og utfordring. Jeg ble tvunget til å oppgi både dykking og klatring, men golf kan være vel så engasjerende og spennende hvis man klarer å kaste av seg fordommene. Jeg, som mange andre har hatt sterke fordommer mot golf, helt til jeg faktisk gjorde en innsats for å prøve det. Med ett var det noe som skjedde-jeg var hekta.

Golf er helse, det gir stimuli til å bevege seg, til å sosialisere med andre. Ikke minst utfordrer det deg som person. Det er en kjempeutfordring å slå et rolig og godt slag etter å ha slått et dårlig slag. Golf krever noe av deg.

Les artikkelen på vår medieside eller ved å trykke på lenken, Norsk golf. Hvis du vil lese hele bladet kan du gå inn på norskgolf.no.

Del gjerne artikkelen med flere ved å trykke på facebook eller twitterknappene. (Foto: Benjamin ward)