Det nye året er igang

bildeDet nye året er i gang og i dag har vi holdt foredrag ved Bæreia veteransenter i Kongsvinger. Det var en god gjeng som møtte oss i det vi ankom veteransenteret. Thomas holdt foredraget «God natt, sov godt» og Caroline holdt foredraget «En annerledes hverdag». De ansatte ved Bæreia veteransenter var reflekterte, og hadde mange gode spørsmål som utfordret oss. Det er tydelig at de ansatte ved senteret har et brennende engasjement for å gjøre dagen best mulig for sine gjester.

 

Hvis du vil lese mer om Bæreia veteransener og deres arbeid, kan du besøke deres facebookside ved å trykke på denne linken.Du kan også besøke deres offisielle nettside gjennom denne linken.

 

bilde2Etter foredraget ble vi overrakt et grafisk trykk av Sjef Bæreia veteransenter. Bildet er laget av kunstneren Ivar Nordhagen. Som lovet, har bildet blitt hengt opp på en fin plass hjemme hos oss. Vi takker ydmykt for den flotte gaven.

 

Vi ønsker alle ved Bæreia veteransenter lykke til med nyåpningen av senteret.