Lenge siden sist

Lenge siden sist

Nå er det en stund siden dere har hørt fra oss.

Vi har begge hatt mye å gjøre, med studier for begge og andre spennende prosjekter. Vi har holdt noen foredrag, blandt annet har vi holdt foredrag for Aust Agder Fylkeskommune på Kragerø resort. Der møtte vi en kjempefin gjeng som virkelig var interessert i historien. Dagen før foredraget deltok vi på festmiddagen Fylkeskommunen hadde arrangert. Når Thomas hadde holdt foredraget «God natt, sov godt»  ble vi overakt et flott eksemplar av boken «Panorama Aust Agder» av Fylkesrådmannen.

Caroline ble rett før jul spurt om hun kunne være med å starte et prosjekt som ble døpt Hjemmesonen. Det ble tidlig klart at dette var noe hun virkelig brant for. Hjemmesonen er en organisasjon av pårørende for pårørende til veteraner. Formålet med Hjemmesonen er å bygge en arena hvor pårørende av soldater kan møte hverandre, skape nettverk og knytte bånd som kan styrke de pårørende. Hjemmesonen er landsdekkende. Caroline er foreløpig eneste ansatte, men etterhvert som organisasjonen vokser vil nok også staben vokse med. Hjemmesonen har et samarbeid med den svenske søsterorganisasjonen Invidzonen og Making change.

Hjemmesonen skal være uavhengig av alle veteranorgansisasjoner og allerede nå har de knyttet til seg forskjellig samarbeidspartnere.
Caroline vil fortelle dere mer om Hjemmesonen  etterhvert. I mellomtiden er dere alle hjertelig velkommen til å besøke Hjemmesonen på Facebook, Twitter eller deres hjemmesider.

Hjelp Hjemmesonen til å vokse seg stor ved å dele Hjemmesonen på facebook og fortelle venner og familie om den.

Skjermbilde 2014-03-05 kl. 18.44.57

Skjermbilde 2014-03-05 kl. 18.31.03Skjermbilde 2014-03-05 kl. 18.31.08