«Inntrengerne»

«Inntrengerne»

Mandag 29. september holdt vi foredrag i Trysil før teaterstykket «Inntrengerne» ble spillt på kulturhuset i Trysil.

Stykket ble satt opp av Teater innlandet og handler om karakteren Thomas og hans kjæreste Line. Vi fikk være med å se urpremieren på Jørstadmoen leir forrige fredag. Stykket er fantastisk satt opp og realismen er til å ta på. Et brutalt ærlig stykke om følelser og inntrykk. Selv om stykket er fiktivt er det mange likhetstrekk og situasjoner man kan kjenne seg igjen i. Det ligger et imponerende stykke research bak stykket som gjør det hele meget troverdig. Det var ikke få ganger Caroline og jeg smilte til hverandre under stykket av situasjonene.  Stykket er regissert av Gard B. Eidsvoll. Thomas er spilt av Jo Adrian Haavind, Line er spilt av Ester Grenesen og tolken er spilt av Duc Mai-The.

Vi anbefaler alle som har vært eller har hatt noen ute i internasjonale operasjoner å se stykket. Gå inn på teater innlandet sine hjemmesider ved å trykke på denne linken å se når stykket blir spilt nær deg.

Du kan også se en trailer for stykket ved trykke her: Trailer