Førjulsintervju med Caroline i Stella

Førjulsintervju med Caroline i Stella

Julen nærmer seg og snart senker forhåpentligvis roen seg over det ganske land. Vi gleder oss til å feire en rolig jul sammen familie og venner. Men før den tid har Caroline gitt et intervju til magasinet Stella. Magasinet har intervjuet tre kvinner som på hver sin måte har møtt krigen i Afghanistan. Kristin Solberg som utenrikskorrespondent for Aftenposten, tidligere soldat Elise Toft og Caroline Nysted som pårørende. Alle tre har fantastiske sterke historier.

Skjermbilde 2014-12-16 kl. 10.28.08Hvis du har lyst til å lese mer er magasinet i salg nå, men hvis du ønsker å lese intervjuet allerede nå, kan du trykke på denne linken eller bildet. Krabb opp i sofaen med en kopp kaffe og en liten sjokoladebit og nyt førjulstiden, tillat deg en liten stund for deg selv.