amorfati_boka

«Også vi, når det blir krevet»

Bare ett oppdrag gjensto før Thomas skulle komme hjem fra Afghanistan til kjæresten Caroline. Så gikk det galt. Thomas ble skutt, men overlevde og kom hjem, sterkt skadet. Caroline satte sitt eget liv til side for å hjelpe kjæresten. Det endte godt, men det var en ekstrem situasjon. Jo mer de tenkte på det, desto viktigere ble det å fortelle om det som hadde skjedd. Soldatens fortelling, naturligvis, men også fortellingen om dem som venter hjemme. De skjønte at erfaringene deres egentlig ikke handlet om krigsopplevelser i det hele tatt, men om det å bli utsatt for et traume. For Thomas og Caroline fant hendelsen sted i Afghanistan. Det kan skje hvor som helst.

Gjennom denne historien tar de deg med gjennom Afghanistans golde landskap, gjennom de norske soldatenes kamp og til Norge hvor Caroline har en annerledes hverdag. Boken følger Caroline og Thomas fra 2009 frem til 2013. Boken er gitt ut av Vigmostad & Bjørke.

Dersom du ønsker å kjøpe boken, kan du gjøre det i din bokhandel eller her hos oss.

Dersom du bestiller gjennom oss ber vi deg om å fylle ut skjema under. Vi vil deretter sende boken hjem til deg. Vær vennlig å skriv inn antall bøker du ønsker i meldingsfeltet.

Navn

Telefon

E-post

Adresse

Postnummer

Postadresse

Melding